JMX Productions


Bent u op zoek naar een fantastische show dat helemaal bij uw evenement past?

Zoek dan niet verder, want JMX Events heeft het voor u! Speciaal voor scholen, bedrijven, theaters, verenigingen en grotere evenementen etc. produceert JMX Events fantastische voorstellingen.

Met onze productie afdeling hebben wij mensen in huis die hun sporen hebben verdiend in het theatervak. Met de professionaliteit, ervaring en creativiteit schrijven en produceren wij shows en voorstellingen waarbij het voor iedereen genieten is.

Wij denken graag met u mee en kunnen shows aanpassen die wij al in ons bestand hebben of shows geheel op maat voor u maken. 

Hieronder ziet u de shows die wij aanbieden en die zeer succesvol zijn. Fonkel Fee & LuLu Piraat zijn breed inzetbaar en bieden wij ook aan voor de bekende kinderfeesten, openingen en overige bijzondere gelegenheden. Kijk hiervoor bij JMX4Kids

Mocht u een thema week op school hebben en hier een creatieve invulling aan willen geven of heeft u gewoon een ander idee of  een vraag, laat het ons weten. Wij zijn er om uw evenement te laten slagen!

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen zullen wij de perfecte show voor uw gelegenheid maken. 

Regenboogje & de Rijm Piet

 

Swing, dans en speel mee in deze dol dwaze show vol spelletjes, muziek en wedstrijdjes. Perfect geschikt voor op bedrijven en scholen!

Deze 1 uur durende show is ideaal als opwarmer voor de komst van Sinterklaas.

Deze flitsende en kleurrijke voorstelling gaat niet aan uw aandacht voorbij en is ook aan te passen naar 45 minuten met of zonder geluid voor op scholen in de aanloopperiode naar Sinterklaas. En zoals u van ons gewend bent... Net weer even origineler dan een gewone Sinterklaasshow! Mail ons voor de mogelijkheden.

Fonkel Fee

 

Deze magische Fee weet zowel jong en oud te betoveren. Fonkel Fee neemt u mee in de wondere wereld vol sprookjes en magie. Ga mee op reis met trollen, kabouters en duizendpootjes. Fonkel Fee als productie ( ook als kinderfeest te boeken, deze vindt u bij JMX4Kids ) is ideaal geschikt voor in winkelcentra, markten en theaterfestivals. Mail ons voor de mogelijkheden.  

LuLu Piraat

 

Deze coole Piraat neemt je mee in een spannend verhaal over wilde zeeën, een schipbreuk, dappere zeelui en een verlaten eiland. Deze productie is ideaal geschikt voor in winkelcentra, markten en theaterfestivals ( U kunt LuLu Piraat ook als kinderfeest boeken, deze vindt u bij JMX4Kids ).