Reactie plaatsen

Reacties

Mariaschool DenHoorn locatie Lint
9 maanden geleden

Dankjewel voor de gezellige Pietendisco! De kinderen en leerkrachten hebben genoten!

Nathalie van den Berg
10 maanden geleden

Het bezoek van Fonkelfee was een groot succes! De meisjes zijn meegenomen in een prachtig verhaal en mochten daarbij leuke opdrachten doen. Ze gingen er helemaal in op! Een super geslaagd feestje, bedankt!

L
een jaar geleden

Fonkelfee sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen. Ze weet ze helemaal mee te nemen in haar magische wereld. Stralende gezichtjes tijdens de opdrachtjes en ze zitten na afloop boordevol enthousiaste verhalen. Kortom; dubbel en dwars waard!

KC De Wijngaard
een jaar geleden

Wat hebben we genoten dit jaar. Eerst tijdens de vlindershow en daarna tijdens de disco. Gewoon 9x achter elkaar een topfeest neerzetten. Super bedankt!

Sandra Albers
een jaar geleden

Het was een geweldig tuinfeest. De kinderen hebben genoten mooie petjes gemaakt, waarna zij leuk gedanst hebben op voor hun bekende liedjes. Er werd nog solo gezongen door een aantal zangtalentjes.. Joyce heeft het super leuk georganiseerd geen enkel kind heeft zich verveeld. Er word voor enthousiasme op terug gekeken.

Claudia Riezouw
2 jaar geleden

Wat een magisch kinderfeestje heeft mijn dochter gehad! De verhalen verteld ze aan iedereen! Fonkelfee je was echt super leuk!

OBS De Hobbitburcht
2 jaar geleden

Wat een leuke Sinterklaasshow hebben jullie neergezet. De kinderen konden lekker meezingen en swingen!

Yvonne
2 jaar geleden

Wat hebben de kinderen maar ook de leerkrachten van jullie voorstelling genoten. Jullie enthousiasme straalde er vanaf!

Sol de Watervlinder
2 jaar geleden

Zoals elk jaar zijn wij zeer enthousiast over de shows die neergezet worden. Onze kinderen gaan met een glimlach op hun gezicht weer terug naar hun klas. Bedankt namens alle kleuters van Sol de Watervlinder!

Petra den Ouden
2 jaar geleden

Vandaag een geweldige show gezien bij ons op school!
Een juiste combinatie tussen bewegen en mee doen en een goed verhaal. Humor, zang en enthousiasme ontmoeten elkaar, een echte aanrader!