Reactie plaatsen

Reacties

Melissa van Laatum
8 maanden geleden

Voor onze klant mochten wij dit jaar een mooi sinterklaasfeest organisren, en wat een feest was het! De interactie met het publiek , de show, de muziek en de minidisco op het einde waren een groot succes bij jong en oud!

Angela Groenenberg
9 maanden geleden

Voor ons bedrijfsfeest van Mondelez Nederland heb ik contact opgezocht met JMX events. We waren op zoek naar een leuke invulling voor ons avondprogramma waar de voetjes van de vloer mochten.

Joyce heeft mij hierbij geholpen en kregen wij een DJ die precies wist hoe hij de sfeer, tempo en variatie aan muziek moest brengen. Als bonus hadden wij ook een Saxofonist toegevoegd aan de avond. Dit gaf onze feestavond een mooie twist met de juiste enterainment.

Hopelijk tot een volgend event.

Christian Schenkel
2 jaar geleden

Leuke, uitdagende voorstelling. Kinderen worden getriggerd om te reageren en mee te doen. Enthousiast, dynamisch en gewoon in het eigen lokaal. Top!

KC Juliana
2 jaar geleden

Wat hebben we gelachen! Groep 8 vond het heel erg leuk. Leuk dat jullie er waren! Complimenten voor de dames die de voorstelling deden.

Mariaschool DenHoorn locatie Lint
3 jaar geleden

Dankjewel voor de gezellige Pietendisco! De kinderen en leerkrachten hebben genoten!

Nathalie van den Berg
3 jaar geleden

Het bezoek van Fonkelfee was een groot succes! De meisjes zijn meegenomen in een prachtig verhaal en mochten daarbij leuke opdrachten doen. Ze gingen er helemaal in op! Een super geslaagd feestje, bedankt!

L
3 jaar geleden

Fonkelfee sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen. Ze weet ze helemaal mee te nemen in haar magische wereld. Stralende gezichtjes tijdens de opdrachtjes en ze zitten na afloop boordevol enthousiaste verhalen. Kortom; dubbel en dwars waard!