Reactie plaatsen

Reacties

Claudia Riezouw
3 maanden geleden

Wat een magisch kinderfeestje heeft mijn dochter gehad! De verhalen verteld ze aan iedereen! Fonkelfee je was echt super leuk!

OBS De Hobbitburcht
4 maanden geleden

Wat een leuke Sinterklaasshow hebben jullie neergezet. De kinderen konden lekker meezingen en swingen!

Yvonne
5 maanden geleden

Wat hebben de kinderen maar ook de leerkrachten van jullie voorstelling genoten. Jullie enthousiasme straalde er vanaf!

Sol de Watervlinder
5 maanden geleden

Zoals elk jaar zijn wij zeer enthousiast over de shows die neergezet worden. Onze kinderen gaan met een glimlach op hun gezicht weer terug naar hun klas. Bedankt namens alle kleuters van Sol de Watervlinder!

Petra den Ouden
5 maanden geleden

Vandaag een geweldige show gezien bij ons op school!
Een juiste combinatie tussen bewegen en mee doen en een goed verhaal. Humor, zang en enthousiasme ontmoeten elkaar, een echte aanrader!

P. Buijtendijk
5 maanden geleden

Afgelopen zaterdag is Lulu piraat op mijn zoontje z'n kinderfeestje geweest. In een woord: geweldig. Alle kinderen genoten stuk voor stuk en wat luisterden ze goed naar de verhalen. Wij hebben ook genoten. Aanrader!!!!

Clementine
6 maanden geleden

Wat een magisch feestje heeft mijn dochter gehad! De kids waren erg onder de indruk van Fonkel Fee (ook van haar mooie schoenen ;) ) en hebben het er nog steeds over. Bedankt voor de leuke middag, je enthousiasme en liefde voor je vak.
Hopelijk tot een volgende keer!

Leilani Verboom
6 maanden geleden

Afgelopen vrijdag was de fonkel fee bij ons op bezoek en wat was het een feestje. Alle meiden (5 jaar) hingen aan haar lippen en vonden het fantastisch. Echt een aanrader voor een kinderfeestje thuis! Groetjes Leilani

Marielle
6 maanden geleden

Wat een ontzettend leuk kinderfeestje heeft mijn dochter achter de rug! De jongens en meisjes waren helemaal betoverd bij het zien van de fonkelfee en ze hebben de hele tijd ademloos geluisterd en de opdrachten uitgevoerd. Echt een aanrader voor een feestje thuis!

Jennifer
9 maanden geleden

Hoi hoi!!
Nogmaals bedankt voor het super toffe piraten feest!! Ik krijg allemaal berichtjes van de ouders dat de kinderen niet uit gepraat raken thuis.
Je hebt een goede indruk achtergelaten bij ons en de kinderen.
Nogmaals bedankt!

Groetjes Jennifer