Reactie plaatsen

Reacties

Christian Schenkel
een jaar geleden

Leuke, uitdagende voorstelling. Kinderen worden getriggerd om te reageren en mee te doen. Enthousiast, dynamisch en gewoon in het eigen lokaal. Top!

KC Juliana
een jaar geleden

Wat hebben we gelachen! Groep 8 vond het heel erg leuk. Leuk dat jullie er waren! Complimenten voor de dames die de voorstelling deden.

Mariaschool DenHoorn locatie Lint
2 jaar geleden

Dankjewel voor de gezellige Pietendisco! De kinderen en leerkrachten hebben genoten!

Nathalie van den Berg
2 jaar geleden

Het bezoek van Fonkelfee was een groot succes! De meisjes zijn meegenomen in een prachtig verhaal en mochten daarbij leuke opdrachten doen. Ze gingen er helemaal in op! Een super geslaagd feestje, bedankt!

L
2 jaar geleden

Fonkelfee sluit goed aan bij de belevingswereld van kinderen. Ze weet ze helemaal mee te nemen in haar magische wereld. Stralende gezichtjes tijdens de opdrachtjes en ze zitten na afloop boordevol enthousiaste verhalen. Kortom; dubbel en dwars waard!

KC De Wijngaard
2 jaar geleden

Wat hebben we genoten dit jaar. Eerst tijdens de vlindershow en daarna tijdens de disco. Gewoon 9x achter elkaar een topfeest neerzetten. Super bedankt!

Sandra Albers
2 jaar geleden

Het was een geweldig tuinfeest. De kinderen hebben genoten mooie petjes gemaakt, waarna zij leuk gedanst hebben op voor hun bekende liedjes. Er werd nog solo gezongen door een aantal zangtalentjes.. Joyce heeft het super leuk georganiseerd geen enkel kind heeft zich verveeld. Er word voor enthousiasme op terug gekeken.

Claudia Riezouw
3 jaar geleden

Wat een magisch kinderfeestje heeft mijn dochter gehad! De verhalen verteld ze aan iedereen! Fonkelfee je was echt super leuk!

OBS De Hobbitburcht
3 jaar geleden

Wat een leuke Sinterklaasshow hebben jullie neergezet. De kinderen konden lekker meezingen en swingen!

Yvonne
3 jaar geleden

Wat hebben de kinderen maar ook de leerkrachten van jullie voorstelling genoten. Jullie enthousiasme straalde er vanaf!