04-10-2023 | Dit jaar mogen we weer! Zaterdag 2 december 2023 staan we met de grote Sinterklaasshow in het Cascade theater in Hendrik-Ido-Ambacht! Tickets zijn verkrijgbaar via www.stichting-cascade.nl


20-08-2020 | Onze kindervoorstelling "Het Magische Sprookjesboek" is UITVERKOCHT!!!!! 

Woensdag 26 augustus spelen wij in een huiselijke setting in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik Ido Ambacht deze fantastische kindervoorstelling. 


01-06-2020 | Per 01 juni hebben wij er ook een nieuwe act bij, "HET SNOEPMEISJE".  Iemand verrassen die geslaagd of jarig is? Of een bijzonder iemand of een collega in het zonnetje zetten? Het Snoepmeisje komt graag langs op 1,5 meter afstand om er even een knallend en onvergetelijk feestje met muziek van te maken. Dit is een exclusieve en bijzondere act voor zowel jong als oud. Uiteraard kunnen persoonlijke wensen besproken worden. Deze act is ook uitermate geschikt voor openingen, borrels en evenementen.  Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Op onze contactpagina vindt u alle contactgegevens.  


01-06-2020 | Per 01 juni mogen er weer kinderfeestjes gehouden worden! Wij zijn ook weer direct aan de slag gegaan, want er moet een hoop ingehaald worden EN er wordt een hoop ingehaald! Uiteraard gaan de kinderfeestjes geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. Wilt u uw kind ook nog een bijzonder kinderfeestje aan huis laten beleven?  Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!