Magische kinderfeesten


Fonkel Fee

Deze magische Fee weet zowel jong als oud te betoveren. Fonkel Fee neemt je mee in de wondere wereld vol sprookjes en magie. Ga mee op reis met trollen, kabouters en duizendpootjes en dat gewoon aan huis of in een kinderhoek op uw feest. 

Samen met een grote schatkist komt Fonkel Fee aan. Wat zit er toch in die kist en waarom gaat hij niet open? Help mee met de opdrachten en ontdek de magische code voor de " Toverbol ". Een onvergetelijk feestje dat boordevol activiteiten zit en waar nog lang over nagepraat gaat worden. Geschikt tot een groep van ongeveer 12 kinderen.


Lulu Piraat

Deze super coole Piraat neemt je mee in een spannend verhaal over wilde zeeën, een schipbreuk, dappere zeelui en een verlaten eiland en dat gewoon aan huis of in een kinderhoek op uw feestje. Lulu Piraat heeft een grote schatkist bij zich, maar waarom zit die op slot en wat is de cijfercode om deze open te krijgen? Samen met wat hulp van flessenpost en natuurlijk de kinderen ontdekken ze een kist vol piratenspullen en activiteiten. 

Geschikt tot een groep van ongeveer 12 kinderen. 


Glamour Party!

Is jouw meid ook helemaal fan van kleding, make-up en muziek en staat ze het liefst de hele dag als ster voor de spiegel? Twijfel dan niet en boek deze Glamour Party! Op dit feest worden ze klaar gestoomd voor de rode loper, welke daadwerkelijk uitgerold gaat worden. Na dansles, leuke oefeningen en make-uppen gaat de rode loper uit en de verkleedkist open. Houd je camera bij de hand, want deze sterren wil je niet missen!