Sinterklaas Entertainment


December is bij uitstek de feestmaand om eens flink uit te pakken met entertainment en leuke shows!

Wilt u als organisatie, school of bedrijf echt goed uitpakken? Boek dan de Sinterklaasshow On Tour van JMX Events. Ieder jaar weer een nieuw verhaal met Regenboogje & De Rijmpiet. Gegarandeerd succes!! Vol spellen, interactie met de kinderen,  bekende Sinterklaasnummers en lachen, gieren, brullen. Te gek voor op uw Sinterklaasevent van uw bedrijf, maar ook heel erg gaaf voor de groepen 1 t/m 3 op de basisschool. Kan op elke locatie.

 

De Grote Theatershow die EXCLUSIEF in het theater te zien is,  is uitgebreid met een heleboel hulp Pieten. Wilt u als theater een fantastische Sinterklaasshow die betaalbaar is voor het publiek? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Wij zitten ieder jaar heel snel vol dus wil je een te gekke professionele Sinterklaasshow waarbij het één groot spektakel is neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wilt u uw evenement aanvullen met extra entertainment, dan is dit ook mogelijk! Zo hebben we Ballon Pieten die kunnen ballonvouwen, tattoo Pieten die Sinttattoos plakken enz.