Workshops - Theaterlessen


Met ruim 15 jaar professionele ervaring in theater, musical en entertainment willen we deze kennis natuurlijk heel graag delen met alle kindsterren in de dop. 

Op speelse wijze, vol leuke en leerzame opdrachten en oefeningen, coacht Joyce van Rijn kinderen in theater- en performingslessen en workshops.

Op een toneel of podium staan kan best spannend zijn, maar welke tools kun je gebruiken om de sterren van de hemel te spelen, welke zangtechnieken zijn er, hoe gebruik je je verbeelding en leer je improviseren? Vol energie en toffe tools, nemen wij de kids mee in superleuke interactieve lessen. 

Deze lessen en workshops zijn ideaal inzetbaar op basisscholen, theaterscholen en buitenschoolse activiteiten. Zo geeft Joyce al lessen en workshops in de regio Drechtsteden en op diverse (basis) scholen in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht, maar uiteraard kunnen deze lessen ook op uw locatie plaats vinden. 

Bent u geïnteresseerd, vult u dan onderstaand contactformulier even in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.