JMX4KIDS


Met ruim 15 jaar professionele ervaring in kinderentertainment heeft JMX Events precies in huis  wat u zoekt om uw festival, event of kinderfeest tot een onvergetelijk succes te maken waar niet alleen de kleintjes, maar ook u als volwassene nog lang aan herinnerd zult worden . 

Wij hebben prachtige karakters die de kids mee zullen nemen in ware avonturen. Met veel interactie zullen zij zich geen moment vervelen.  Geschikt voor kinderfeestjes, uitdeelacties, openingen en Meet & Greets. 

Voor festivals en grotere evenementen, bedrijfsfeesten en scholen verzorgen wij ook het kinderentertainment. Knutselhoeken, spelletjes parcours, speurtochten, springkussens, professionele schminkdames, glitter tattoo's, foodtrucks, mega kinderdisco's, ballonvouwer etc. Wij organiseren het met plezier! 

Zelf schrijven wij ook professionele kindertheatershows. Mocht u een voorstelling op locatie of in het theater van uw stad, dorp of gemeente willen hebben informeer dan naar de mogelijkheden. 

Dus bent u op zoek naar professioneel entertainment voor de allerkleintjes? Laat het ons dan weten. Dan zorgen wij voor de rest.